Stichting Westland Danst

Stichting Westland Danst

Stichting Westland Danst is opgericht door een aantal Westlandse dansscholen en –verenigingen. Hoe is dat zo gekomen? In het Westland zitten er meer dan 4000 jongeren op dansles. Maar nog nooit werd er iets samen gedaan op het gebied van dans. Hier komt nu verandering in! Het is dan ook onze missie om dansen toegankelijk te maken voor iedereen, en met elkaar te genieten van dans. Er kunnen ervaren dansliefhebbers naar de evenementen komen maar ze zijn ook uitermate geschikt voor nieuwsgierige aagjes die graag eens willen proeven van dans.

In 2016 hebben we ons allereerste evenement georganiseerd. Op 14 mei 2016 gingen wij met de voetjes van de vloer in de Velo-hal tijdens het eerste Festival Westland Danst. Kijk voor foto’s en filmpjes in het archief op deze website.

In 2018 word het volgende evenement georganiseerd. Reserveer 7,8 en 9 mei 2018 alvast in de agenda. Meer informatie volgt snel op deze website!

Stichting Westland Danst!
Correspondentieadres: Gantel 11, 2675 CH in Honselersdijk
stichtingwestlanddanst@gmail.com

De volgende dansscholen en -verengingen zijn aangesloten bij Stichting Westland Danst:Het evenement op 14 mei 2016 is tot stand gekomen dankzij de de financiele steun van de volgende fondsen:

2014-05-05FondsWestland gemeente wl logo  logoloswal  vsbfonds-pay-off-web  wl cultuurweb