Stichting Westland Danst

Stichting Westland Danst

Stichting Westland Danst is opgericht door een aantal Westlandse dansscholen en –verenigingen. Hoe is dat zo gekomen? In het Westland zitten er meer dan 4000 jongeren op dansles. Maar nog nooit werd er iets samen gedaan op het gebied van dans. Hier komt nu verandering in! Het is dan ook onze missie om dansen toegankelijk te maken voor iedereen, en met elkaar te genieten van dans. Er kunnen ervaren dansliefhebbers naar de evenementen komen maar ze zijn ook uitermate geschikt voor nieuwsgierige aagjes die graag eens willen proeven van dans.

In 2016 hebben we ons allereerste evenement georganiseerd. Op 14 mei 2016 gingen wij met de voetjes van de vloer in de Velo-hal tijdens het eerste Festival Westland Danst. Op 7,8 en 9 mei 2018 hebben we een geweldig Mei dansfestival georganiseerd met als kers op de taart workshops van Nederlands bekendste choreograaf Timor Steffens. Kijk voor foto’s en filmpjes in het archief op deze website.

In 2019 word het volgende evenement georganiseerd. Reserveer 21,22 en 23 oktober 2019 alvast in de agenda. Meer informatie volgt snel op deze website!

De volgende dansscholen zijn aangesloten bij Stichting Westland Danst:


Onze evenementen zijn tot stand gekomen dankzij de de financiële steun van:

    wl cultuurweb