Contact

De volgende vragen worden ons vaak gesteld. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Dan kun je ons bereiken door middel van het contactformulier.

 1. Hoe werkt een e-ticket?
  Wij werken uitsluitend met e-tickets die je zelf kunt uitprinten.
  Het is van groot belang dat je een juist email adres hebt opgegeven. Wanneer je met meer dan 1 persoon inschrijft (maximaal 10) dan krijgt dat email adres alle E tickets die uitgeprint moeten worden. Het ticket met streepjescode wordt gescand bij de entree. Deze is uniek. een ticket is dus maar 1x geldig, kopieren heeft dus geen zin. 
 2. Kan ik de inschrijving annuleren?
  De inschrijving is definitief. Het is niet mogelijk, om welke reden dan ook, de inschrijving te annuleren, op een andere datum te volgen of om je geld retour te ontvangen. De inschrijving is wel overdraagbaar aan iemand anders binnen dezelfde leeftijdscategorie.
 3. Kan ik iemand bellen of mailen?
  • Alleen op de dag zelf kun je in geval van nood contact opnemen met Hilda v.d. Burgh: 06-10088424
  • Je kunt ons altijd bereiken via het contactformulier.
  • Voor overige vragen kun je contact opnemen met de secretaris van Stichting Westland Danst! Christa Eijgermans via 06-24610862
 4. Mag ik iemand meenemen die alleen wil kijken?
  Nee, dat gaat niet. Westland Danst! is uitsluitend toegankelijk voor deelnemers in bezit van e-ticket.
 5. Mag ik de dag delen met iemand?
  Je kunt de dag niet delen met anderen. Bij binnenkomst ontvang je een polsbandje. Deze dien je de gehele dag te dragen en mag niet aan derden worden gegeven.
 6. Mag ik foto’s of films maken?
  Er bestaat de mogelijkherel tot het maken van foto- en/of filmopnames, mits de docent of performer het niet wil. Het is niet mogelijk opnames te maken van de gehele les. Er mogen geen statieven in de zaal geplaatst worden.
 7. Wat moet ik aan?
  Kom naar de Velo-hal in je danskleding, en neem je dansschoenen mee in een tas. Er is geen gelegenheid om je daar om te kleden. Je jas, tas en schoenen kun je aan de zijkant neerleggen, in de danszaal. Neem dus geen waardevolle spullen mee!
 8. Mag ik ook minder workshops volgen?
  Het is niet mogelijk voor minder lessen in te schrijven en voor minder te betalen.
 9. Is er begeleiding aanwezig voor mijn kind(eren)?
  Ieder kind tot en met 10 jaar wordt middels een polsbandje ingedeeld in een groep met een bepaalde kleur, met een herkenbare begeleider die de hele dag meegaat. Het is de kinderen NIET toegestaan om zonder de begeleider hun zaal of de locatie te verlaten. Geef de kinderen een briefje mee met daarop het telefoonnummer van de ouder(s).Alle deelnemers ouder dan 11 jaar bewegen zich zelfstandig door de festivallocatie. Bij vragen kunnen zij zich altijd wenden tot het informatiepunt in de Velo-kantine.

Wordt uw vraag niet beantwoord?
Dan kunt u hier het contactformulier invullen.